Książka przepisów

Składniki
Stek z antrykotu
1 opak. marchewek baby
1 opak. szparagów baby
masło
50 g borowików
50 g kurek
50 ml śmietany 30%
3 pieczarki
ziemniak
olej rzepakowy, oliwa
sól, pieprz, papryka słodka
Przygotowanie:
Steka doprawić solą, polać oliwą/olejem i na rozgrzanej patelni smażyć z obu stron.
Marchewkę i szparagi obrać, zblanszować a następnie skarmelizować na patelni z odrobiną masła.
Grzyby podsmażyć na oliwie, przyprawić solą i pieprzem, zalać śmietaną i gotować, zblendować na gładko.
Na patelni po smażeniu steku podsmażyć pokrojone w plastry pieczarki , przyprawić lekko solą i pieprzem.
Ziemniaki pokroić w plastry, przyprawić solą i pieprzem i usmażyć na oleju.
Komentarze (2)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
Bartuś trzymam kciuki
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
chce obejrzeć dzisiaj nowy odcinek
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
