Książka przepisów

Hania Kandora - Dania z pstrąga
Hania Kondora 

Hania Kandora
Ceviche z pstrąga

Przygotowanie:

świeży pstrąg
kiwi
papryka czerwona
cebula czerwona
gruszka
miód
sól, pieprz, cukier
kolendra
limonka
pomarańcza
oliwa z oliwek
bratki jadalne
sałata do dekoracji

Przygotowanie:

Wycinamy ze pstrąga filet, skórę odkrawamy, mięso kroimy w kostkę i zalewamy świeżo wyciskanym sokiem z limonki. Kroimy pozostałe składniki w kostkę, wkładamy do ryby z limonką, marynujemy przez 5 minut. Następnie danie wykładamy na talerz, ozdabiamy sałatą i bratkami

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
  • ikona twitter
  • ikona facebook
  • ikona google plus
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Bartek Kwiecień - Dania z dorady
Następny artykuł:

Bartek Kwiecień - Dania z dorady

tvnpix